MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο κελί 40χρονος για υπόθεση κλοπής

Advertisement

Sponsored by exness

Τα αδικήματα σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία διαπράχθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου

Advertisement

Διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 40χρονου εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Τα αδικήματα σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία διαπράχθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου, 2017, όταν γύρω στις 11.15 το βράδυ, κλάπηκαν από  κατάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου, το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε χρηματικό ποσό, ενώ επίσης κλάπηκαν δύο φανέλες.

Μετά από πληροφορία από πολίτη, ο οποίος γύρω στις 11.50 η ώρα το ίδιο βράδυ, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να περιφέρεται ύποπτα στην περιοχή, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα στην ίδια περιοχή, σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο ο ύποπτος φέρεται να άφησε κάποια αντικείμενα.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε η διάπραξη της πιο πάνω κλοπής από το κατάστημα, ιδιοκτησία 51χρονου, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν στο εξωτερικό του καταστήματος κατά το χρόνο της κλοπής.

Εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων, χρηματικό ποσό αποτελούμενο από διάφορα χαρτονομίσματα και μεγάλο αριθμό από κέρματα, δύο φανέλες και άλλα αντικείμενα. Οι δύο αυτές φανέλες αναγνωρίστηκαν από τον 51χρονο ως οι δύο φανέλες που είχαν κλαπεί από το κατάστημα του.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 7.10 η ώρα χθες βράδυ και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του 40χρονου για περίοδο τεσσάρων ημερών για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal