MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αθώος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τα εμβάσματα των 5,3 εκατ. ευρώ

Advertisement

Sponsored by exness

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη – Απαλλάχθηκε από την κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα – Αφορά ποσά 5,3 εκατομμύρια ευρώ

Advertisement

Απαλλάσσεται ο Μ. Χατζηγιάννης από την κατηγορία για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για την υπόθεση των εμβασμάτων που είχε στείλει στην Κύπρο πριν έξι χρόνια.

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη βάζει το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο τον απαλλάσσει από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση των εμβασμάτων που είχε στείλει στην Κύπρο πριν έξι χρόνια.

Μία ημέρα μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του καλλιτέχνη στη συνεδρίαση του Συμβουλίου, με βούλευμά τους (αριθμός 2325/2017), οι εφέτες κλείνουν την υπόθεση των εμβασμάτων, κρίνοντας ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο κατηγορούμενος.

Απαλλακτική για τον κ. Χατζηγιάννη ήταν και η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση, που αφορά ποσά 5,3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο καλλιτέχνης είχε εμβάσει στη χώρα του τη διετία 2010-2011.

Για την υπόθεση, ο κ. Χατζηγιάννης έχει αθωωθεί και από την κατηγορία της φοροδιαφυγής, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι τα επίμαχα ποσά που εμβάστηκαν στην Κύπρο ήταν εισοδήματα του καλλιτέχνη από προηγούμενα έτη και όχι «αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network