MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα δύο αδέλφια ΕΠΥ από τη Λεμεσό στο κατηγορητήριο για τις βόμβες

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Κακουργίοδικείου καταχωρείται σήμερα η υπόθεση εκρήξεων στη Λεμεσό – Τα δύο αδέλφια ΕΠΥ στο κατηγορητήριο – Δύο υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης

Advertisement

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνουν δύο από τις υποθέσεις απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες που το τελευταίο διάστημα διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σήμερα εκπνέει το διάταγμα κράτησης του 44χρονου ΕΠΥ που τελεί υπό κράτηση σε σχέση με τις υποθέσεις εκρήξεων και το Δικαστήριο μετά από αίτημα της Αστυνομίας αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Στο κατηγορητήριο θα βρίσκονται τα ονόματα των δύο αδελφών. Του 44χρονου ΕΠΥ και του 40χρονου αδελφού του επίσης ΕΠΥ από τη Λεμεσό.

Ο 44χρονος αναμένεται να παραπεμφθεί για δύο υποθέσεις. Για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία 57χρονης στην περιοχή της Ομόνοιας το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου, που τελικά δεν εξερράγη καθώς και για την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο Αντισυνταγματάρχη της Εθνικής Φρουράς στις 30 Ιουνίου του 2014. Για τη δεύτερη υπόθεση θα παραπεμφθεί και ο 40χρονος αδελφός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές αναμένεται να αιτηθούν όπως ο 44χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network