MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ο Νικόλας έκανε… έξωση στον Μαλά! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Εντάξει, μπορεί η λέξη έξωση, με την ακριβή της έννοια, να μην περιγράφει την κατάσταση. Σίγουρα πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη η… αλλαγή σκυτάλης!

Advertisement

Πως έχει λοιπόν η κατάσταση…

Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού. Και συγκεκριμένα στη μία γωνιά της διασταύρωσης των Φώτων του Αριέλ.

Γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο ο Σταύρος Μαλάς, όταν πριν από μία πενταετία ήταν υποψήφιος για την Προεδρία είχε επιλέξει το συγκεκριμένο υποστατικό για να στεγάσει το εκλογικό του επιτελείο. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους φέτος, πέντε χρόνια μετά, επέλεξε το ίδιο ακριβώς υποστατικό ο -επίσης- υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ίσως και να… πρόλαβε ο Νικόλας το ΑΚΕΛ εξαιτίας και των καθυστερήσεων στη λήψη τελικής απόφασης όσον αφορά τον εκλεκτό του, ποιος ξέρει…

Πάντως (αν και μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε) ο Νικόλας Παπαδόπουλος δεν έκανε έξωση στον Σταύρο Μαλά. Η πραγματικότητα είναι -όπως μας εξήγησαν-  ότι το συγκεκριμένο υποστατικό απλώς ενοικιαζόταν την προεκλογική περίοδο του 2013 από το ΑΚΕΛ και από τότε είχε μείνει ξενοίκιαστο. Από την άλλη στο επιτελείο Παπαδόπουλου έψαχναν ένα κεντρικό σημείο στη Λεμεσό και βεβαίως δε θα μπορούσαν να βρουν πιο ιδανικό.

Ότι και να λέμε όμως, όποιος έτυχε να περάσει από το σημείο πάνω στην… αλλαγή σκυτάλης ή πινακίδας αν προτιμάτε, σίγουρα έστρεψε το κεφάλι! Σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αποδεικνύουν!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network