MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πενθήμερη κράτηση στην τραπεζική υπάλληλο για κατάχρηση 102 χιλιάδων από λογαριασμό φίλης της

Advertisement

Sponsored by exness

Υπεξαίρεσε 102 χιλιάδες ευρώ από το λογαριασμό φίλης της – Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης της – Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

Advertisement

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίων της 53χρονης υπαλλήλου της ΣΠΕ, για την υπόθεση υπεξαίρεσης 102 χιλιάδων ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό 61χρονης φίλης της, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Τα μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 53χρονη υπάλληλο της ΣΠΕ για υπόθεση που αφορά υπεξαίρεση ποσού ύψους 102 χιλιάδων ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό 61χρονης φίλης της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της παραπονούμενης στην Αστυνομία, 53χρονη τραπεζική υπάλληλος με την οποία διατηρούσε φιλικές σχέσεις «έβαλε χέρι» στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η 61χρονη, η οποία διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό σε συγκεκριμένο Συνεργατικό Ίδρυμα της επαρχίας Λεμεσού, εμπιστεύτηκε τη φίλη ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να διαχειρίζεται τον λογαριασμό της.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα η 53χρονη προσκόμισε αποδείξεις που αποδείκνυε στην 61χρονη ότι στον λογαριασμό υπήρχαν χρήματα. Ωστόσο όταν η 61χρονη μετέβη, τον περασμένο χρόνο, σε υποκατάστημα τράπεζας για να ενημερωθεί για τον λογαριασμό της διαπίστωσε ότι σε αυτόν υπήρχαν μόνο 1000 ευρώ και απουσίαζε το χρηματικό ποσό των 102.000 ευρώ.

Τότε ζήτησε εξηγήσεις από την 53χρονη, η οποία φέρεται να παραδέχθηκε ότι υπεξαίρεσε το ποσό, και πήρε την υπόσχεση ότι τα χρήματα θα επιστραφούν. Κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ με αποτέλεσμα η 61χρονη να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ShootandGoal