MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σημαντικές επαφές Υπουργού Μεταφορών στο Λονδίνο

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ύστερα από πρόσκληση του Βρετανού Υπουργού αρμόδιου για θέματα Ναυτιλίας John Hayes και στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδας Ναυτιλίας Λονδίνο 2017, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λονδίνο μεταξύ 12 και 15 Σεπτεμβρίου 2017, όπου είχε σειρά επαφών

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Λονδίνο, ο κ. Δημητριάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους της βρετανικής κυβέρνησης, καθώς και με εξέχουσες προσωπικότητες από τον χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας και των μεταφορών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητριάδης είχε συναντήσεις με τον Βρετανό Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας John Hayes, τον Βρετανό Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αερομεταφορών Lord Callanan, τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Kitack Lim, καθώς και με τον Υπουργό αρμόδιο για θέματα Ναυτιλίας της Μάλτας Dr. Ian Borg.

Στις συναντήσεις που είχε με τους εκπροσώπους της βρετανικής κυβέρνησης, ο κ. Δημητριάδης συζήτησε διάφορα θέματα που αφορούν τη συνεργασία των δύο κρατών στις μεταφορές και αντάλλαξε απόψεις για περαιτέρω δράσεις.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal