MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βίντεο από τα δύο «χτυπήματα» του Ρουβίκωνα

Advertisement

Sponsored by exness

Δεύτερο χτύπημα του Ρουβίκωνα – Πρώτα επιτέθηκαν στα γραφεία της Turkish Airlines στον Άλιμο – Έπειτα πήγαν στο σπίτι του αντιδήμαρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά – Δείτε τα βίντεο

Advertisement

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία της Turkish Airlines, τα μέλη της αναρχικής ομάδας πήγαν στο σπίτι του αντιδημάρχου Ζωγράφου Σταύρου Αρμπιλιά με στόχο να διαμαρτυρηθούν για την «εργατική δολοφονία», όπως χαρακτηρίζουν τον θάνατο της εργάτριας καθαριότητας Ζωγράφου, Ντανιέλας Πρελορέντζου.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα κόλλησαν σημειώματα έξω από την πόρτα της οικίας του αντιδημάρχου, πέταξαν τρικάκια, ενώ κρέμασαν και ένα μεγάλο πανό με συνθήματα από την ταράτσα της πολυκατοικίας.

Νωρίτερα η τουρκική αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση που έκανε τα ξημερώματα στα γραφεία της στο Άλιμνο η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας.

Στο βίντεο φαίνονται τουλάχιστον τρία μέλη της ομάδας να προκαλούν φθορές στην είσοδο των γραφείων στον τρίτο όροφο κτηρίου στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77 στον Άλιμο. Κρατώντας βαριοπούλες στα χέρια τα μέλη του Ρουβίκωνα «κατεβάζουν» την κεντρική είσοδο αλλά αποτυγχάνουν στην προσπάθειά τους να σπάσουν και μια δεύτερη πόρτα.

Στη συνέχεια αποχωρούν από το κτήριο, στην είσοδο του οποίου τους περιμένει άλλο ένα μέλος της ομάδας που λειτουργεί ως τσιλιαδόρος.

Σύμφωνα με το βίντεο η επίθεση έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης για δύο Τούρκους συντρόφους του Ρουβίκωνα, τους Semih Özakça και Nuriye Gülmen.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Ρουβίκωνας από την επίθεση στο σπίτι του Αντδήμαρχου:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network