MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Alert! Ώρες αγωνίας για ηλικιωμένο που εξαφανίστηκε στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Στο «κόκκινο» η αγωνία οικείων 85χρονου στη Λεμεσό – Εξαφανίστηκαν τα ίχνη του από το πρωί της Τρίτης – Δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας

Advertisement

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια 85χρονου Γεώργιου Πατέρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 8:30 το πρωί της Τρίτης όταν και έφυγε από την οικία του στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό.

Η καταγγελία έγινε από την κόρη του στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Έγιναν εξετάσεις σε πιθανά μέρη που θα μπορούσε να είχε πάει ο ηλικιωμένος άντρας αλλά δεν εντοπίστηκε.

Ο 85χρονος δεν έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο ενώ σύμφωνα με την κόρη του δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας.

Περιγράφεται ύψους 1,69, κανονικής σωματικής διάπλασης, με άσπρα μαλλιά και την ώρα που έφυγε από την οικία του φορούσε μπλε παντελόνι και φανέλα χρώματος λαδί.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network