MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Επιβολή τέλους για επίσκεψη στον Ακάμα για χρηματοδότηση καθαριότητας

Advertisement

Sponsored by exness

Επιβολή ειδικού τέλους στους επισκέπτες της περιοχής Ακόμα, που θα χρησιμοποιείται από τις κοινότητες για ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις και δαπάνες για καθαριότητα της περιοχής, ζητά ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου

Advertisement

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χριστοδούλου είπε ότι το κοινοτικό συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από τέσσερα πρόσωπα, είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις για καθαριότητα, ενώ κατήγγειλε ότι «δυστυχώς η μεγαλύτερη μερίδα επισκεπτών της περιοχής δεν σέβεται το φυσικό περιβάλλον».

Ενδεικτική είναι η αναφορά του κοινοτάρχη ότι κρεβάτια, πολυθρόνες, στρώματα, φουκούδες, πλαστικές καρέκλες και κάθε είδους απορρίμματα, που αφήνουν πίσω τους εκδρομείς, οι οποίοι προσήλθαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καλείται να καθαρίσει η κοινοτική αρχή.

Ο κ.  Χριστοδούλου κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα προστασίας της περιοχής Ακάμα, ζήτησε την επιβολή ειδικού τέλους και αναφέρθηκε σε ανάγκη αστυνόμευσης της περιοχής διότι «εάν ξεσπάσει φωτιά θα καεί ολόκληρος ο Ακάμας και τότε θα είναι πολύ αργά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network