MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεψύχησε ο παππούς που κάηκε από έκρηξη υγραερίου στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν τα κατάφερε ο ηλικιωμένος που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από έκρηξη υγραερίου στο σπίτι του στις 8 Αυγούστου  – Μετά από έξι μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «έφυγε» από τη ζωή

Advertisement

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας άφησε ο 81χρονος Παντελής Μιχαήλ, που υπέστη εγκαύματα στο 70% του σώματος του, πριν από έξι μέρες στο διαμέρισμα του όταν εξερράγη φιάλη υγραερίου και μετέπειτα ξέσπασε φωτιά ενώ βρισκόταν στην κουζίνα.

Ο ηλικιωμένος την ίδια μέρα είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το νοσοκομείο, όπου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μέχρι το βράδυ έγινε το κακό και ξανά εισήχθη βαριά τραυματισμένος.

Από το ατύχημα στο νοσοκομείο είχε μεταφερθεί και η σύζυγος του 88 ετών με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το πόρισμα της πυροσβεστικής φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στο σωλήνα παροχής υγραερίου από το ρολόι του κυλίνδρου προς την μαγειρική οικιακή συσκευή. Υπήρχε αρκετή απώλεια υγραερίου και με τη δημιουργία σπινθήρα προκλήθηκε η έκρηξη.

Το διαμέρισμα τους βρισκόταν στο ισόγειο εξαώροφης πολυκατοικίας στην Οδό Μάρκου Δράκου στη Λάρνακα και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το βράδυ της 8ης Αυγούστου που έγινε το τραγικό συμβάν εκκενώθηκε η πολυκατοικία, ενώ γείτονες είχαν αναφέρει ότι τις προγούμενες ώρες μύριζε γκάζι.

Τον παππού είχε διασώσει πολίτης που τόλμησε και εισήλθε στο φλεγόμενο σπίτι και τον τράβηξε έξω.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network