MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θαλάσσιο ατύχημα στην Αγία Νάπα… Tραυματισμός δυο προσώπων

Advertisement

Sponsored by exness

Θαλάσσιο ατύχημα στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου  – Tραυματισμός δυο προσώπων – Έρευνες από τη λιμενική Αστυνομία, την αστυνομία Αγίας Νάπας και το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας

Advertisement

Ατύχημα στο οποίο ενέχονται δύο θαλάσσια σκάφη συνέβηκε το μεσημέρι σήμερα στην θαλάσσια περιοχή «Κόννος» στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά το οποίο τραυματίστηκε 25χρονη.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος με κυβερνήτη 45χρονο, συγκρούστηκε με θαλάσσιο ταχύπλοο σκάφος με κυβερνήτη 50χρονο το οποίο ρυμουλκούσε φουσκωτό κάθισμα για θαλάσσια σπορ. Στο φουσκωτό θαλάσσιο κάθισμα επέβαιναν 25χρονη, 18χρονη και 22χρονη.

Στην περιοχή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας Αμμοχώστου, της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τις τρεις γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Κατά το ατύχημα η 25χρονη φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο η κατάσταση της είναι εκτός κινδύνου.Τραυματίστηκε στο δάκτυλο και υπέστη μετατόπιση σπονδύλου.

Η 18χρονη και η 22χρονη φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφριά.

Μέλη της Αστυνομίας Αμμοχώστου διενήργησαν εξετάσεις σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης του ατυχήματος, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και το Τμήμα Εμπορική Ναυτιλίας λόγω αρμοδιότητας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ…

ShootandGoal