MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Περδίκης: Καταθέσαμε ολοκληρωμένο σχέδιο για Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών-Συνεργασία Πολιτών έχει καταθέσει πλήρες ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του Κυπριακού και για ό,τι του έχει ζητηθεί από την πλευρά του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει ανταποκριθεί πλήρως, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Περδίκης.

Advertisement

“Θέλω να δώσω μια φιλική απάντηση στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, που μίλησε χθες για στείρα κριτική από τα πολιτικά κόμματα”,  ανέφερε σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση με τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ο κ. Περδίκης.

Το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, σημείωσε, έχει καταθέσει ένα πλήρες, ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του Κυπριακού, μια εναλλακτική πορεία δεκαοκτώ σελίδων”.

Μάλιστα, συνέχισε, «έχουμε πιέσει και δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρχές Σεπτεμβρίου, οι προτάσεις των κομμάτων για εναλλακτικά σχέδια για αντιμετώπιση του Κυπριακού να συζητηθούν σε μια πολύωρη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου».

Εξέφρασε την ελπίδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κρατήσει αυτή τη δέσμευση του και να γίνει η συζήτηση για τα εναλλακτικά σχέδια και προτάσεις για το Κυπριακό.

Πρόσθεσε ότι «από την περασμένη κιόλας Παρασκευή, έχουμε αποστείλει – νομίζω είμαστε το μοναδικό πολιτικό κίνημα – και συγκεκριμένες προτάσεις για το πώς αντιμετωπίζονται οι απειλές της Τουρκίας για τα Μαρωνίτικα χωριά, τα Βαρώσια και τα άλλα λεγόμενα ως σχέδιο Β ή σχέδιο Γ της Τουρκίας».

Ανέφερε περαιτέρω ότι «για ό,τι μας έχει ζητηθεί από την πλευρά του Προέδρου, έχουμε ανταποκριθεί πλήρως».

Τέλος, ο κ. Περδίκης είπε ότι «είναι το Προεδρικό που δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί στις δικές του ευθύνες, που είναι να οργανώσει ένα πλήρες σχέδιο αντιμετώπισης των τουρκικών απειλών και να συζητήσει τις προτάσεις των κομμάτων για εναλλακτική διαχείριση του Κυπριακού».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network