MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θλίψη στο παγκύπριο για τον χαμό της 3χρονης Γεωργίας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πριν ακόμη προλάβει να «γευτεί» τη ζωή η μικρή Γεωργία Πολυκάρπου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και τη γειτονιά των αγγέλων.

Advertisement

Μία μπουκιά φαγητού ήταν αρκετή για να «σβήσει» για πάντα το χαμόγελο του 3χρονου κοριτσιού και να σκορπίσει θλίψη στους οικείους της. Είναι από εκείνες τις ειδήσεις που κάνουν την καρδιά και του πιο ατάραχου να σκιρτήσει.

Το κοριτσάκι βρισκόταν στους παππούδες του στο Τραχώνι και ξαφνικά καθώς έτρωγε λουκανικόπιτα άρχισε να πνίγεται. Οι  οικείοι της επιχείρησαν να τη συνεφέρουν ωστόσο οι προσπάθειες «έπεσαν» στο κενό.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο νοσηλευτής που το συνόδευε έκανε προσπάθειες για ανάνηψη της μικρούλας χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια μεταφοράς της  στο νοσοκομείο αλλά και κατά την άφιξη της επιχειρήθηκε εκ νέου ανάνηψη της. Ήταν όμως αργά…

Η άτυχη Γεωργία μεγάλωνε με ανάδοχη οικογένεια και η 19χρονη βιολογική της μητέρα ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό λίγη ώρα αργότερα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή στο σορό του παιδιού η οποία θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η υπόθεση, που συγκλονίζει το παγκύπριο, εξετάζεται από την Κυπριακή Αστυνομία σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network