MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

400 ευρώ πρόστιμο σε 18χρονες Βρετανίδες στην Αγία Νάπα… για κάνναβη στην κατοχή τους

Advertisement

Sponsored by exness

Χασίς στις διακοπές τους στην Αγία Νάπα για 18χρονες  από τη Βρετανία  – Της εντόπισε η ΥΚΑΝ και τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ σε κάθε μία από τρεις επισκέπτριες από τη Βρετανία ηλικίας 18 χρόνων στο διαμέρισμα των οποίων εντοπίστηκε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους τριών περίπου γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης, διαμέρισμα στην Αγία Νάπα στο οποίο διαμένουν τρεις επισκέπτριες από το Ηνωμένο Βασιλείο ηλικίας 18 χρόνων.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα των νεαρών πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη βάρους τριών περίπου γραμμαρίων και συνελήφθηκαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Ανακρινόμενος οι τρεις νεαρές προέβησαν σε γραπτές καταθέσεις στις οποίες παραδέχονται την κατοχή της κάνναβης, τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ σε κάθε μία.

Πηγή:

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal