MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τραγωδία στη θάλασσα του Ακάμα… Μία νεκρή από πρόσκρουση σκάφους σε βράχια

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγωδία στη θάλασσα του Ακάμα – Θανατηφόρα πρόσκρουση σκάφους σε βράχους στην περιοχή του Ακάμα – Νεκρή μία γυναίκα 32 χρόνων από την Κίνα και άλλοι πέντε τραυματίες – Σε κινητοποίηση η λιμενική αστυνομία

Advertisement

Η βόλτα με σκάφος στην περιοχή Λουτρά της Αφροδίτης κατέληξε σε τραγωδία. Το δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μίας γυναίκας 32 ετών από την Κίνα και τον τραυματισμό πέντε άλλων προσώπων, μεταξύ αυτών και ο Ελληνοκύπριος χειριστής του ταχύπλοου, συνέβη στη θαλάσσια περιοχή που είναι γνωστή ως «Πλατζίν», όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το σκάφος προσέκρουσε σε βραχώδες σημείο στη θάλασσα του Ακάμα.

Μεταξύ των προσώπων που τραυματίστηκαν είναι και δύο παιδιά, τα οποία ευτυχώς τραυματίστηκα ελαφρά.

Η γυναίκα, 32 ετών από την Κίνα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διέμενε μόνιμα στη Λεμεσό, φαίνεται να χτύπησε με το κεφάλι μέσα στο σκάφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η Cyprus Times ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους ήταν έμπειρος και η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχασε τις αισθήσεις του και αυτή να ήταν η αιτία της πρόσκρουσης. Πρόκειται επί του παρόντος για πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως καθώς οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο θαλάσσιο δυστύχημα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Στο σκάφος επέβαινε τετραμελής οικογένεια Κινέζων, με τη γυναίκα που έχασε της ζωή της να ήταν φίλη της οικογένειας. Τα δύο παιδάκια και οι γονείς τους τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο ενώ από τη λιμενική αστυνομία στήθηκε επιχείρηση για μεταφορά της νεκρής γυναίκας και των τραυματιών στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network