MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠΡΟΚΑμια: O viral καβγάς Κασουλίδη – Αβέρωφ

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Κοτζιάς έκανε… θραύση, ο Κασουλίδης νευρίασε και στο ΑΚΕΛ ακόμα ψάχνουν…

Advertisement

 

Άλλον… αέρα έφερε η παρουσία Κοτζιά στη χθεσινή συνεδρίαση του Εθνικού. Όσο κι αν κάποιοι ενοχλήθηκαν από την εικόνα που περιέγραψε, τύπου «εμείς οι δυο σαν ένα» με τον Αναστασιάδη. Κι αυτό γιατί το αντίθετο τους βολεύει αφάνταστα. Όπως και να ‘χει κάτι άλλο θα πρέπει τώρα να βρουν!

Και κάποιοι άλλοι «ξεσάλωσαν» στα social media, διερωτώμενοι «από πού κι ως πού» να προσκληθεί στο Εθνικό ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών. Όταν έβγαζε το… φίδι από την τρύπα ήταν καλός, τώρα που τον φωνάξαμε να μας πει τις θέσεις του «επεμβαίνει» στα του… οίκου μας. #άκυροι

Βέβαια την παρουσία Κοτζιά στο Εθνικό επισκίασε ο επικός καβγάς Κασουλίδη – Αβέρωφ στα σκαλιά του Προεδρικού, ο οποίος μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση από τα κανάλια. Ο δεύτερος βγήκε να κάνει δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, πριν από τον Έλληνα Υπουργό. Και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων. Αλλά του βγήκε… ξινό, μιας και στην πολλή την ώρα (και αφού δεν έπιασαν τόπο τα νεύματα και η νοηματική) επενέβη ο Ιωάννης Κασουλίδης. Έξαλλος. «Ρε Αβέρωφ φτάνει, δεν είναι διάσκεψη Τύπου. Ρε παιδιά. Πρέπει να πάει να φάει ο άνθρωπος»!!! Στο ΥΠΕΞ τους περίμενε επαγγελματικό γεύμα (κρεατικά έφαγαν).

Μέχρι να τελειώσει την πρόταση ο Κασουλίδης, ο Κοτζιάς (εξίσου έξαλλος) την… έκανε, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις. Κι έτσι έτρεχαν μετά στο ΥΠΕΞ τα συνεργεία… Αν και το επεισόδιο δεν τέλειωσε εκεί, καθώς και η συνέντευξη Τύπου των δύο Υπουργών (η οποία διευθετήθηκε την υστάτη) ξεκίνησε με «μπηχτές» Κασουλίδη για το περιστατικό.

Όσο για το κλίμα στη συνεδρίαση του Εθνικού την περασμένη Δευτέρα, μαθαίνουμε πώς ούτε τα πραλινάκια που κέρασε ο Μαρίνος Σιζόπουλος (για γιορτή και γενέθλια) ήταν αρκετά για να τους γλυκάνουν. Κάποιοι διαφωνούσαν για την ουσία, κάποιοι άλλοι για τη διαδικασία και οι υπόλοιποι απλώς για να διαφωνήσουν.

Παρά τις διαφωνίες, προς το τέλος της συνεδρίασης τα πνεύματα ηρέμησαν. Τόσο πολύ που κάποιοι εκ των συμμετεχόντων παρα-χαλάρωσαν…

Πάντα χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα. Εκείνοι που μιλούν για υποχωρήσεις και καλούν τον Πρόεδρο να τα μαζέψει και οι άλλοι (άλλος καλύτερα) που θα ήθελε κι άλλες υποχωρήσεις. #καημένε_ψηφοφόρε

Πάντως, το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου προετοιμάζει πυρετωδώς νέα ολοκληρωμένη πρόταση για το Κυπριακό. Πρόταση που θα αποτελέσει και «σημαία» της προεκλογικής εκστρατείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η αρχική σκέψη είναι να παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο (για ευνόητους λόγους). Για να δούμε, αν θα ακούσουμε κάτι καινούριο αυτή τη φορά.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, μετά την… καταλυτική παρέμβαση των ΠΡΟΚΑμιών για το οξύμωρο της ανακοίνωσης του ΕΛΑΜ (ζητούσε την περασμένη εβδομάδα σύγκλιση Εθνικού, από το οποίο ωστόσο απέχει από τον περασμένο Δεκέμβριο), το κόμμα της ακροδεξιάς επέστρεψε στο Σώμα (σαν να μην συμβαίνει τίποτε).

Στο ΑΚΕΛ δεν ξέρουν τί θέλουν, δεν ξέρουν τί κάνουν. Η αναζήτηση του καταλληλότερου υποψηφίου συνεχίζεται, με μεγάλη επιτυχία. Από τον Λιλλήκα στον Ομήρου, και από εκεί στον Μαλά. Γράφουν, σβήνουν, ξαναγράφουν. Αλλά αδυνατούν να καταλήξουν στον έναν. Κι άμα χάσουν και το τρένο του Ιουλίου (με βάση το χρονοδιάγραμμα που το ίδιο το κόμμα καθόρισε) σάστα τζιαι εγύρασιν. Δεν θα μπορεί και ο… λαός να συνεχίσει τα μπάνια του.

Με αυτούς τους ρυθμούς, θα φτάσουμε την εξαγγελία Αναστασιάδη και το κόμμα της αριστεράς θα ψάχνει ακόμα υποψήφιο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network