MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση «οδήγησε» στο θάνατο τον 23χρονο Ιωσήφ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μία ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο – 23χρονος ξεψύχησε μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό – Στα μαύρα η οικογένεια του – Πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια – Κανένας κίνδυνος για τους επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος – Διερευνά η Τροχαία το ενδεχόμενο αυξημένης ταχύτητας

Advertisement

Ξεψύχησε στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 11 και 10 χθες βράδυ, ο 23χρονος Ιωσήφ Παρασκευά από τα Πολεμίδια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Το δυστύχημα συνέβη ενώ ο άτυχος νεαρός οδηγούσε το σαλούν όχημα του με ανατολική κατεύθυνση από Επισκοπή προς Ερήμη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Τροχαία Λεμεσού που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, σε κάποιο σημείο του δρόμου λίγο έξω από την Ερήμη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να εισέλθει στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος, επίσης Ελληνοκύπριος.

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν, 35χρονη και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 11 και 6 ετών.

Ο άτυχος 23χρονος, αφού απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του οχήματος του από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υπέκυψε στα τραύματα του 10 λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Ο οδηγός και η συνοδηγός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική όπου διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη φέρει κάταγμα. Και τα δύο παιδιά της συνοδηγού μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε κλινική, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με τον Αξιωματικό Δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά «αυτοί έφεραν ζώνες ασφαλείας, γι’ αυτό δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς».

Ερωτηθείς κατά πόσον διαπιστώθηκε κάποιο από τα αυτοκίνητα να οδηγείτο με αυξημένη ταχύτητα, ο κύριος Καφάς είπε «φαίνεται ότι η ταχύτητα του οχήματος του θύματος ήταν αυξημένη, χωρίς να μπορώ να πω αν ήταν υπερβολική ή όχι. Κάπως αυξημένη ναι, εξ ου και ο λόγος που είχε υποστεί, ιδιαίτερα το όχημα του αρκετές ζημιές. Ο δεύτερος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη».

Επί του παρόντος δεν έχει διευκρινιστεί κατά πόσον το θύμα έφερε ζώνη ασφαλείας, ανέφερε στις δηλώσεις του ο κύριος Καφάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network