MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εντατικές έρευνες για τη φωτιά σε μάντρα αυτοκινήτων στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Εντατικές έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στο Ανατολικό – Δεν έχει υπολογιστεί το ύψος των ζημιών – Στη σκηνή όχημα της Πυροσβεστικής

Advertisement

Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικές έρευνες προκειμένου να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μάντρα εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο Ανατολικό.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, η Αστυνομία απέκλεισε αμέσως τη σκηνή και ταυτόχρονα κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς.

Η φωτιά, που έχει τεθεί υπό έλεγχο, ξέσπασε σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου γύρω στις 12:00 το μεσημέρι σε  περιφραγμένο χώρο υποστατικού παραλαβής αυτοκινήτων και οικιακών συσκευών το οποίο βρίσκεται στη Βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας στην Πάφο και το οποίο ανήκει σε 40χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Μετά από πολλές προσπάθειες των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε κατορθωτό η φωτιά να μην επεκταθεί σε υποστατικά τα οποία βρίσκονται μέσα στον περιφραγμένο χώρο, είπε, προσθέτοντας ότι οι ζημιές είναι μεγάλες και ακόμη δεν έχουν εκτιμηθεί από τον ιδιοκτήτη.

Στη σκηνή παρέμεινε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να αποφευχθεί τυχόν αναζωπύρωση της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network