MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Το παζλ για την απόπειρα κατά Ροδοθέου… Ο ρόλος καταζητούμενων και συλληφθέντων

Advertisement

Sponsored by exness

Σε καλό δρόμο οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε πριν από μία εβδομάδα, σε βάρος του Νίκου Ροδοθέου.

Advertisement

Έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως το παζλ της υπόθεσης έχει στηθεί με τους ανακριτές να γνωρίζουν ακόμη και τον ρόλο, που είχε ο κάθε εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές αφού το ΤΑΕ θεωρεί ότι έχει «στα χέρια του» μαρτυρίες που στοιχειοθετούν πλήρως την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, οι ανακριτές θεωρούν ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου τον Ιωσήφ Ιωσήφ γνωστός ως «Σήφης». Αυτό φαίνεται πως προκύπτει και μέσα από μαρτυρία η οποία υπάρχει ενώπιον των ανακριτών.

Τώρα, όσον αφορά τους δράστες -τους δυο που επέβαιναν της μοτοσικλέτας και άνοιξαν πυρ κατά του Ροδοθέου- και εκεί φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία που «δείχνουν» συγκεκριμένα πρόσωπα. Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες της Cyprus Times, ο 37χρονος Σλοβάκος Balazovjech Miroslav ή Dydi Rudolf φέρεται να είναι ένα από τα πρόσωπα που επέβαιναν της μοτοσικλέτας εκείνο το βράδυ.

Μάλιστα η κατεύθυνση που έχουν οι ανακριτές, είναι ότι είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε πέντε φορές κατά του αυτοκινήτου του Νίκου Ροδοθέου.

Τώρα σε ότι αφορά το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε της μοτοσικλέτας το βράδυ της απόπειρας, όπως μας αναφέρθηκε, φαίνεται να είναι ένας εκ των τριών που φόρεσαν χειροπέδες και τελούν υπό κράτηση, αφού πιάστηκαν την ώρα που επιχειρούσαν να μεταφέρουν με βαν, την μοτοσικλέτα.

Σε ότι αφορά τον ιδιοκτήτη του σκούτερ, πληροφορούμαστε πως αναμένεται εντός του μήνα να έρθει στην Κύπρο για να δώσει κατάθεση. Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε από τηλεφώνου πως έδωσε την μοτοσικλέτα στον 26χρονο για να την φροντίζει όσο απουσιάζει.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν ενώπιον του ΤΑΕ Λευκωσίας είναι πως η μοτοσικλέτα ήταν και στην κατοχή του «Σήφη».

Θυμίζουμε πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ο 26χρονος και ένας 37χρονος, Ελληνοκύπριοι, και ένας 33χρονος από τη Συρία. Καταζητούνται ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ γνωστός ως «Σήφης» καθώς και ο 37χρονος Balazovjech Miroslav ή Dydi Rudolf από τη Σλοβακία.

Η κατεύθυνση των ερευνών δείχνει πως οι δυο καταζητούμενοι έχουν διαφύγει από την Κύπρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network