MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πέντε μέρες κράτηση στον οδηγό του διπλοκάμπινου που ενεπλάκη στο φοβερό θανατηφόρο της Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση για πέντε μέρες ο 25χρονος μετά την καταγγελία οδηγού ταξί εναντίον του για πρόκληση σωματικής βλάβης και όχι για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα – Θα παραμείνει υπό φρούρηση στην ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίο

Advertisement

Πέντε μέρες υπό κράτηση ο 25χρονος ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν ο οδηγός του ενός εκ των δυο διπλοκάμπινων που ενεπλάκησαν σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύματα δυο ξαδέλφια και φίλο τους, στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία τον συνέλαβε  χθες το μεσημέρι, όχι για το θανατηφόρο, αφού παρά το αίτημα της το δικαστήριο έκρινε ότι τα στοιχεία εναντίον του ήταν ανεπαρκή, ώστε να εκδώσει δικαστικό ένταλμα σύλληψης, αλλά για την καταγγελία ταξιτζή ότι μία ώρα πριν το τροχαίο τον ξυλοφόρτωσε.

Με το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον του οδηγού ταξί, ο 25χρονος,  βρέθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Η διαδικασία έγινε στην ιδιωτική κλινική, όπου νοσηλεύεται υπό φρούρηση, μετά το τροχαίο.

Το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα πενταήμερης κράτησης του,για την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, δημόσια εξύβριση, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Ο 25χρονος θα παραμείνει στο νοσοκομείο φρουρούμενος.

Όπως έγραψε χθες η Cyprus Times, είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον οδηγό ταξί τον οποίο ακολούθως ξυλοφόρτωσε. Ο οδηγός ταξί μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας και προέβη σε καταγγελία αναφέροντας τις πινακίδες εγγραφής του, ενώ ο οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος γυρνούσε -σύμφωνα με μαρτυρίες- στην περιοχή των Πολεμιδιών. Είχε μάλιστα αλλάξει και όχημα, αφού οι πινακίδες εγγραφής του αυτοκινήτου με το οποίο κυκλοφορούσε προηγουμένως είχαν δοθεί στην αστυνομία, μετά και την καταγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι το φοβερό τροχαίο στοίχησε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους, ένας εκ των οποίων οικογενειάρχης. Πρόκειται για τους Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και τον 26χρονος Παναγιώτη Στεφάνου, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει ξημερώματα με σκοπό να μεταβούν στην Αγία Νάπα για εργασία και συγκεκριμένα για τοποθέτηση πισίνας.

Ο Γιασεμή καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο και κόρη 5 ετών.

Σημειώνεται ότι σε έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον 25χρονο , που είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, μετά το τροχαίο, η ένδειξη ήταν 32 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network