MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

8 χρόνια στη φυλακή ο μητροκτόνος του Αγίου Δομετίου

Advertisement

Sponsored by exness

Ποινή φυλάκισης 8 ετών στον μητροκτόνο του Αγίου Δομετίου – Οι ελαφρυντικοί παράγοντες που μετρίασαν την ποινή

Advertisement

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στη Λευκωσία παρουσιάστηκε σήμερα ο 36χρονος μητροκτόνος του Αγίου Δομετίου. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καθώς κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Ο κατηγορούμενος είχε παραδεχθεί από την πρώτη στιγμή τη διάπραξη του εγκλήματος που έλαβε χώρα το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 2016, στην οικία που διέμενε με τους γονείς του. Το δικαστήριο προσμέτρησε το γεγονός της παραδοχής αλλά και την πλήρη συνεργασία του με τις αρχές ως ελαφρυντικούς παράγοντες στην απόφαση της ποινής.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της 11ης Νοεμβρίου του 2016, όταν ο 36χρονος, που ήταν τρόφιμος στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας, εισήλθε στο υπνοδωμάτιο της 65χρονης μητέρας του και τη μαχαίρωσε.

Στη συνέχεια πήρε τη μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού που είχε στην κατοχή του και έφυγε από την περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Δομετίου όπου ανέφερε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Στο σπίτι τη στιγμή του εγκλήματος ήταν μόνο το θύμα και ο 36χρονος καθώς φονικού ο σύζυγος της 65χρονης απουσίαζε για να μεταφέρει το παιδί της κόρης του στο σχολείο.

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network