MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Από τη Λεμεσό ολοταχώς στο Γκίνες για 3η φορά ο Jamshid! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Για το τρίτο ρεκόρ Γκίνες πάει ο Jamshid Turaev, 38χρονος από του Ουζπεκιστάν που μένει μόνιμα στη Λεμεσό, πραγματοποιώντας τις περισσότερες έλξεις με χειροκρότημα πάνω από το μονόζυγο σε ένα λεπτό. Το σημερινό ρεκόρ έλξεων είναι 30 και ο λάτρης της γυμναστικής θα επιχειρήσει να το καταρρίψει την Κυριακή, 23 Απριλίου στις 11 το πρωί, στη πλατεία του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό.

Advertisement

Το Μάιο του 2015 ο Jamshid, που επαγγέλλεται ως δικηγόρος, κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες οπισθολαίμιες έλξεις, πραγματοποιώντας 23 έλξεις σε χρονικό διάστημα ενός λεπτού.

Τον Μάρτιο του 2016 κατέκτησε το δέυτερο παγκόσμιο του ρεκόρ Γκίνες αυτή το φορά πραγματοποιώντας τις περισσότερες έλξεις σε ένα λεπτό χρησιμοποιώντας μόνο το μεσαίο του δάκτυλο του κάθε χεριού. Κατάφερε να πραγματοποιήσει 25 έλξεις, εκ των οποίων όμως οι 6 δεν θεωρήθηκαν κατάλληλες κι ακυρωθήκαν. Παρόλα αυτά όμως οι 19. ολοκληρωμένες έλξεις ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το δεύτερό του παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

jamshid3

Πάει για τρίτο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες

Σε λίγες μέρες ο 38χρονος θα επιχειρήσει να κατακτήσει το τρίτο του παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, αυτή τη φορά επιχειρώντας να πραγματοποιήσει τις περισσότερες έλξεις με χειροκρότημα πάνω από το μονόζυγο σε ένα λεπτό.
Print
Οι Λεμεσιανοί καλούνται να δώσουν τη δυναμική τους παρουσία στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού της πόλης, την Κυριακή 23 του μηνός, στις 11 το πρωί για να στηρίξει και αυτή του την προσπάθεια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network