MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βραχυκύκλωμα προκάλεσε φωτιά σε εκσκαφέα στην Αραδίππου

Advertisement

Sponsored by exness

Ζημιές σε ερπυστριοφόρο εκσκαφέα στην Αραδίππου από φωτιά – Τον βρήκε να καίγεται ο ιδιοκτήτης – Βραχυκύκλωμα δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Advertisement

Πυρκαγιά που πιθανόν να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα προκάλεσε άγνωστης αξίας ζημιές σε ερπυστριοφόρο εκσκαφέα εταιρείας στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα παρά τα δύο σημεία παραλαβής αχρήστων μετάλλων στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου έγινε αντιληπτή φωτιά σε ερπυστριοφόρο εκσκαφέα, ο οποίος ανήκει σε συγκεκριμένη εταιρεία.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας, χθες γύρω στις τρεις το απόγευμα ο εκσκαφέας εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο σημείο που βρέθηκε να καίγεται.

Ανέφερε περαιτέρω ότι τον εκσκαφέα χειριζόταν ο αδελφός του, ο οποίος τον ενημέρωσε πως είχε κλείσει κανονικά το μηχάνημα προτού φύγει από τη περιοχή.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Αξιωματικός της Υπηρεσίας μετέβη στο σημείο και από προκαταρκτικές εξετάσεις απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ αποφάνθηκε ότι η φωτιά πιθανόν να οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Η αξία του εκσκαφέα ανέρχεται στις 50 χιλιάδες ευρώ ενώ η ζημιά που προκλήθηκε από τη φωτιά είναι μέχρι στιγμής άγνωστη.

Ασφαλιστική κάλυψη για τον εκσκαφέα δεν υπάρχει. Τη Δευτέρα μέλη της Ηλεκτρολογικής Υπηρεσίας θα μεταβούν στη περιοχή για εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network