MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κυπριακής καταγωγής ο πατέρας της Ayesha που έπεσε νεκρή στην επίθεση του Λονδίνου (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Κυπριακής καταγωγής ο πατέρας της μίας γυναίκας που έχασε τη ζωή της στις επιθέσεις του Λονδίνου χθες – Η 43χρονη Ayesha Frade μετέβαινε εκείνη την ώρα στο σχολείο των παιδιών της για να τα παραλάβει

Advertisement

43 ετών, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ήταν η Ayesha Frade, η γυναίκα που έχασε τη ζωή της χθες κατά τη διπλή επίθεση στην καρδιά του Λονδίνου. Τη στιγμή των επιθέσεων, η άτυχη γυναίκα διασταύρωνε τη γέφυρα όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, για να μεταβεί στο σχολείο των παιδιών της, να τα παραλάβει.

aysha-large_trans_nvbqzqnjv4bqpyxgimhvdk4v15t1dyrqqsu0_bptyry2icqvk0ddvza

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής The Telegraph, ο πατέρας της άτυχης Ayesha ήταν κυπριακής καταγωγής. Πληροφορίες που δημοσιεύει και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι ενδεχομένως να πρόκειται για Τουρκοκύπριο.

screenhunter_631-mar-23-10-55

Όσοι την γνώριζαν, κάνουν λόγο για μια θαυμάσια, αξιαγάπητη γυναίκα και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη πέρα από την οικογένεια της και μεταξύ των φίλων και συναδέλφων της. Ήταν δασκάλα ισπανικών σε κολέγιο του Λονδίνου. Είχε γεννηθεί στο Λονδίνο και ο σύζυγός της είναι Πορτογάλος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network