MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εκκενώθηκε ο ουρανοξύστης Gherkin στο Λονδίνο

Advertisement

Sponsored by exness

Εκκενώθηκε ο ουρανοξύστης Gherkin στο Λονδίνο – Σήμανε νέος συναγερμός στη βρετανική πρωτεύουσα – Οι αστυνομικές έρευνες δεν έδειξαν τίποτα το ύποπτο

Advertisement

Στον απόηχο των χθεσινών επιθέσεων στο Λονδίνο η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο συναγερμού. Η παρουσία των μελών ασφαλείας είναι ακόμη πιο αισθητή σήμερα.

Το πρωί ωστόσο σήμανε νέος συναγερμός και οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του ουρανοξύστη Gherkin, που βρίσκεται στην καρδιά του οικονομικού κέντρου του Λονδίνου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της βρετανικής πρωτεύουσας επιβεβαιώνει ότι απομακρύνθηκαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο κτίριο, αλλά ερευνά ακόμη την αιτία.

«Μάς κάλεσαν στις 8.36 π.μ. (τοπική ώρα) είπε ο εκπρόσωπος. «Ερευνούμε τη μυρωδιά καπνού από χώρο στο υπόγειο του Gherkin. Στείλαμε τέσσερα οχήματα από τέσσερις σταθμούς». 

Ωστόσο πριν από λίγο η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει αστυνομικού ενδιαφέροντος περισταστικό στο κτίριο The Gherkin.

No sign of any incident but the Gherkin has been evacuated. I guess security at notable buildings very cautious today. pic.twitter.com/cjaI9JKZm0

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network