MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του 27χρονου δραπέτη από τις Κεντρικές (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη κινητοποίηση η Αστυνομία για εντοπισμό του προσώπου που απέδρασε από τις Κεντρικές Φυλακές – Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του 27χρονου

Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε η Αστυνομία για την απόδραση των δύο καταδίκων άρχισε έρευνες και αμέσως κινητοποιήθηκαν περίπολα στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, αξιολογώντας παράλληλα όλες τις πληροφορίες, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι ενημερώθηκαν σχετικά και τα οδοφράγματα.

kentrik-apodr2
Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και έγιναν όλες οι ενέργειες από την πρώτη στιγμή για εντοπισμό του προσώπου που αναζητείται, πρόσθεσε.

Στις έρευνες, σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, συμμετέχουν περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, της ΜΜΑΔ καθώς επίσης και μέλη άλλων τμημάτων και υπηρεσιών της Αστυνομίας.

screenhunter_6710-mar-22-21-16

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ακόμη ότι έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του καταζητούμενου προσώπου έτσι ώστε αν οποιοσδήποτε εντοπίσει το συγκεκριμένο πρόσωπο ή έχει οποιανδήποτε πληροφορία σε σχέση με το πρόσωπο αυτό να επικοινωνήσει άμεσα με την γραμμή του πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network