MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στην Αστυνομία Λεμεσού! Από μικροατυχήματα μέχρι «εγκλωβισμένους» οδηγούς (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Το… έλα να δεις γινόταν σήμερα στους δρόμους της Λεμεσού αφού η συμπρωτεύουσα «βυθίστηκε» από τους καρναβαλιστές. Πέρα από τους ντόπιους χιλιάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στη Λεμεσό είτε για να συμμετέχουν στη μεγάλη παρέλαση της πόλης, είτε απλώς για να την παρακολουθήσουν και να διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς.

Advertisement

Μέλη της Αστυνομίας ήταν επί ποδός από νωρίς το πρωί και για ρύθμιση της τροχαίας κίνηση που ως ήταν αναμενόμενο ήταν σήμερα στη Λεμεσό κάτι παραπάνω από αυξημένη.

Το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού παρατηρήθηκε αυξημένη τροχαία κίνηση ενώ στις εισόδους της πόλης τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν τεράστιες ουρές.

dromos3

Λίγο αργότερα το… αδιαχώρητο έγινε στο κέντρο της πόλης με τους οδηγούς να ψάχνουν αγωνιωδώς χώρο για να σταθμεύσουν τα οχήματα τους με σκοπό να μεταβούν στη λεωφόρο Μακαρίου για την παρέλαση, σε κάθε πιθανό σημείο.

Τα τηλέφωνα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού από νωρίς το απόγευμα πήραν… «φωτιά»! Άλλοι τηλεφωνούσαν για να αναφέρουν μικροατυχήματα, άλλοι για να καταγγείλουν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα που εμπόδιζαν την κυκλοφορία και άλλοι για να ζητήσουν βοήθεια επειδή είχαν «εγκλωβιστεί» στο σημείο στάθμευσης τους από άλλα αυτοκίνητα που τους «έκλεισαν».

Όπως αυτό το ατύχημα που συνέβη γύρω στις 8 και 30 στο δρόμο από τα φώτα του Αριέλ με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο της Μέσα Γειτονιάς.

ll1

ll2

ll3

Μέχρι αυτή την ώρα στους δρόμους της Λεμεσού υπάρχει αυξημένη κίνηση, κυρίως στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

Προσοχή και… υπομονή!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network