MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

3η ημέρα ερευνών για εντοπισμό του 30χρονου ψαρά χωρίς κανένα αποτέλεσμα

Advertisement

Sponsored by exness

Κανένα θετικό αποτέλεσμα κι από τη σημερινή ολοήμερη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 30χρονου ψαροτουφεκά που χάθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού – Ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι έρευνες – Με το πρώτο φως της ημέρας θα επαναρχίσουν – Τι έδειξε το υλικό της κάμερας που είχε στο ψαροτούφεκο

Advertisement

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η σημερινή ολοήμερη επιχείρηση από ξηρά, θάλασσα και αέρα για εντοπισμό του 30χρονου ψαροτουφεκά Ανδρέα Γιάγκου από την Ερήμη Λεμεσού, πατέρα δυο ανηλίκων παιδιών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού.

Οι έρευνες θα επαναρχίσουν αύριο και θα επεκταθούν και σε περιοχές πέραν αυτών που ερευνήθηκαν σήμερα και κάλυπταν σχεδόν τον μισό κόλπο της Χρυσοχόους προς τα νότια και τον Παχύαμμο προς τα Βόρεια. Μέχρι στιγμής εντοπίστηκε η σημαδούρα που τραβούσε μαζί του, το σχοινί της οποίας ήταν κομμένο, μαζί με το εφεδρικό του ψαροτούφεκο.

Το ψαροτούφεκο με το οποίο ψάρευε βρέθηκε σε βάθος 22 μέτρων και πάνω υπήρχε κτυπημένος ένας ροφός. Στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται οπτικό υλικό το οποίο κατέγραψε η κάμερα που είχε κολλημένη στο ψαροτούφεκο του ο Ανδρέας Γιάγκου.

Στο υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία φαίνεται αυτή η εικόνα από την εύστοχη βολή του Γιάγκου με τον ίδιο να προσπαθεί να ανέβει στην επιφάνεια. Οι κινήσεις του ωστόσο χαρακτηρίζονται μη φυσιολογικές από κάποιο σημείο και μετά με τους ανακριτές να πιθανολογούν ότι ο ψαροτουφεκάς μάλλον χάνει τις αισθήσεις του λόγο έλλειψης οξυγόνου.

Και στις σημερινές έρευνες μετείχαν αεροναυτικά μέσα της Αστυνομίας και της Ε.Φ αλλά και εθελοντές και δύναμη της πολιτικής άμυνας. Παράλληλα ομάδες δυτών της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, της Ε.Φ. και εθελοντές διενέργησαν υποθαλάσσιες έρευνες σε ακτίνα 2 χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε το ψαροτούφεκο του δύτη και το οποίο έχει σηματοδοτηθεί από χθες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal