MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές της Κύπρου λόγω βλάβης στο Βασιλικό

Advertisement

Sponsored by exness

Βλάβη στο Βασιλικό άφησε σπίτια και υποστατικά χωρίς ρεύμα – Επί ποδός συνεργεία της ΑΗΚ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ 

Advertisement

Βλάβη που προκλήθηκε λίγο μετά τη 13:00 σε μια μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στον Ηλεκτροπαραγωγικό Σταθμό του Βασιλικού, άφησε σπίτια και υποστατικά χωρίς ρεύμα σε πολλές περιοχές παγκύπρια.

Σε δηλώσεις της στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι εντός της επόμενης μισής ώρας το ρεύμα θα επανέλθει κανονικά.

Όπως είπε η κ. Παπαδοπούλου “λίγα λεπτά μετά τη 1, παρουσιάστηκε βλάβη σε μονάδα παραγωγής στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό Βασιλικού”, για να προσθέσει ότι “λειτούργησε αμέσως το σύστημα προστασίας υποσυχνότητας του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου”.

Εξήγησε ότι “το σύστημα αυτό αφαιρεί από τη ζήτηση αριθμό υποστατικών παγκύπρια, για να ισοσταθμιστεί η παραγωγή με τη ζήτηση, μέχρι να τεθούν σε λειτουργία οι μονάδες ταχείας εκκίνησης, που εντός δεκαπέντε λεπτών είναι διαθέσιμες και ξεκινά η σταδιακή αποκατάσταση παροχής στους πελάτες”.

“Εντός της επόμενης μισής ώρα ο κόσμος θα αρχίσει να έχει ρεύμα. Επηρεάστηκαν αρκετά υποστατικά παγκύπρια. Αυτό το σύστημα προστασίας υποσυχνότητας βγάζει έξω περιοχές που δεν γειτνιάζουν με νοσοκομεία, με ξενοδοχεία κ.λπ.”, είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network