MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: 15 λεπτά έριχνε χαλάζι στη Λεμεσό!

Advertisement

Sponsored by exness

Και αφού προβλήματα δεν προκλήθηκαν, στους Λεμεσιανούς έμεινε η… χαρά από τη χαλαζόπτωση που είχαμε χθες βράδυ μέχρι και στο κέντρο της πόλης που διήρκησε περίπου 15 λεπτά.

Advertisement

Αν και κοντά στο χιόνι που υπάρχει στις ορεινές περιοχές της Κύπρου ή ακόμα και το κατάλευκο ελληνικό τοπίο σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν μέτρο σύγκρισης, ωστόσο για τα δεδομένα της Λεμεσού που σχεδόν ποτέ δεν απολαμβάνει λευκό τοπίο… ικανοποιητική θεωρείται και η χαλαζόπτωση.

Και μπορεί ο καιρός σήμερα στη Λεμεσό να είναι ηλιόλουστος όμως το τσουχτερό κρύο καλά κρατεί…

Πάντως σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µείον 2 στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network