MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

65χρονη βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Βρετανίδα εντοπίστηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα στη Λάρνακα – Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας – Σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της

Advertisement

Γυναίκα 65 χρόνων από τη Βρετανία εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρή και σε προχωρημένη σήψη στο κρεββάτι δωματίου σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις επτά χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων για έντονη δυσοσμία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην Οδό Κωνσταντίνου Καλογερά, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου και εντόπισαν να βρίσκεται στο κρεββάτι δωματίου, μία Γυναίκα ηλικίας 65 χρόνων από τη Βρετανία, εντοπίστηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμά της στην στην Οδό Κωνσταντίνου Καλογερά στη Λάρνακα. Γείτονες είχαν ειδοποιήσει την  Αστυνομία λίγο μετά τις επτά χθες βράδυ κάνοντας λόγο για έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου διέμενε η 65χρονη.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φωτογραφήθηκε από μέλη του ΤΑΕ. Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλή Σοφοκλέους ο οποίος εκ πρώτης όψεως απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της Βρετανίδας θα διακριβωθούν αργότερα σήμερα, έπειτα από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network