MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε τον Ερτογάν ο Καμμένος… Απαντά το τουρκικό ΥΠΕΞ

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονα καταδικάζει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών τη δήλωση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας για τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν σύμφωνα με ανακοίνωσή του, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού “στερούνται ανατροφής, γνώσης και υπεθυνότητας”

Advertisement

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το τουρκικό ΥΠΕΞ του επιστρέφει τις δηλώσεις που έκανε εναντίον της Τουρκίας. Προσθέτει ότι σε μια περίοδο που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εποικοδομητική συνεργασία με την Ελλάδα σε πολλά σημαντικά διμερή και περιφερειακά ζητήματα οι εν λόγω ανεύθυνες δηλώσεις έχουν “προβοκατόρικο σκοπό και και στοχεύουν να καταστρέψουν τις προσπάθειες”, κατά την έκφρασή του.

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι αναμένει από την Ελλάδα αντί να κάνει τέτοιου είδους “ανεύθυνες δηλώσεις να προβεί σε ουσιαστικά βήματα για την ενίσχυση της συνεργασίας και της κοινής κατανόησης”.

Οι αναφορές Καμμένου 

Ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένο, τον Τούρκο πρόεδρο, Ερντογάν, στυγνό δικτάτορα.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας, θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόσθεσε: «Όλοι πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό…Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές, οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα. Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Πηγή:ΚΥΠΕ/Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network