MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

29/11 αρχίζει η δίκη για το σκάνδαλο με τα ερευνητικά. Ελεύθεροι υπό όρους Ροζίτα και… λοιποί

Advertisement

Sponsored by exness

Καταχωρήθηκε ενώπιον Κακουργιοδικείου η υπόθεση με τα ερευνητικά προγράμματα – Ελεύθεροι υπό όρους Ροζίτα και… λοιποί – 29/11 ορίστηκε η υπόθεση

Advertisement

Ο κύβος ερρίφθη για το σκάνδαλο μεγατόνων για τα ερευνητικά προγράμματα. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου 7 φυσικά πρόσωπα και μια εταιρεία.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν το πρωί τα 7 πρόσωπα που τελούσαν υπό κράτηση για την υπόθεση. Η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου και η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου με τους κατηγορούμενους να είναι αντιμέτωποι με πέραν των 300 κατηγοριών, που αφορούν ατασθαλίες στα υπό διερεύνηση ερευνητικά προγράμματα.

Οι υπόλοιποι που φόρεσαν χειροπέδες σε σχέση με την υπόθεση και συνεργάστηκαν με τις αρχές στο πλαίσιο της διερεύνησης αναμένεται να καταθέσουν στη δίκη ως μάρτυρες κατηγορίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε όπως οι κατηγορούμενοι πλέον στην υπόθεση, αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, που προνοούν όπως: παράδοση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, υπογραφή χρηματικής εγγύησης και εμφάνισης σε αστυνομικό σταθμό 2 φορές την εβδομάδα.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, η διερεύνηση της οποίας  πάει μήνες πίσω.Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ξεσκόνισαν» τεράστιο όγκο μαρτυρικού υλικού για να φέρουν την υπόθεση ενώπιον του Δικαστηρίου.

Στην πιο κάτω φωτογραφία μέρος των φακέλων που περιλαμβάνει το ,μαρτυρικό υλικό την ώρα που τους φόρτωναν για το δικαστήριο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network