MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλα ο Ιωνάς… Άλλα στα κατεχόμενα!

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν υπήρξε συνεργασία της Αστυνομίας της Δημοκρατίας με την ούτω καλούμενη Αστυνομία στα κατεχόμενα, δήλωσε εμφαντικά ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, ωστόσο… άλλα λένε οι εφημερίδες στα κατεχόμενα.

Advertisement

Ερωτηθείς εξερχόμενος του Προεδρικού, κατά πόσον η επιχείρηση έγινε σε συνεργασία με την ψευδοαστυνομία, ο Υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε αρνητικά. «Όχι, όχι, όχι. Η Αστυνομία μας έκανε μία επιχείρηση. Για την επιχείρηση αυτή έχουμε ενημερώσει τα Ηνωμένα Έθνη γιατί ως γνωστόν η Πύλα είναι στη νεκρή ζώνη. Απ’ εκεί και πέρα δεν είχαμε καμία συνεργασία με τη ψευδοαστυνομία ή οποιουσδήποτε άλλους. Η συνεργασία μας ήταν όσον αφορά την ενημέρωση που κάναμε προς τα Ηνωμένα Έθνη».

Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε «κοινή» επιχείρηση. Επικαλούνται μάλιστα και δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα Celal Önen, ο οποίος κάνει λόγω για από κοινού επιχείρηση της Αστυνομίας στο πλαίσιο της προσπάθειας πάταξης του εγκλήματος, χωρίς όμως –όπως διευκρινίζεται- να αλλάξει το υφιστάμενο καθεστώς της Πύλας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network