MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ατακάρα Τριαντάφυλλου για ενδεχόμενο παρουσίασης Survivor All Star. «Δεν θα έπαιρνα τη θέση του Γιωργάρα»

Advertisement

Sponsored by exness

Τριαντάφυλλος για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Survivor All Star – «Δεν θα έπαιρνα τη θέση του Γιωργάρα» – Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι θα συμπαρουσίαζε το ριάλιτι με τον Γιώργο Λιανό

Οι συζητήσεις γύρω από το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τα ονόματα των παικτών που έχει προσεγγίσει η παραγωγή να έχουν διαρρεύσει.

Advertisement

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος υπήρξε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εξέφρασε την επιθυμία του να επανέλθη στο παιχνίδι στην παρουσίαση στο πλευρό του Γιώργου Λιανού.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο All Star Survivor.

«Κάνω πολύ σκληρή προπόνηση αλλά όχι για το Survivor. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν τα έχουμε βρει. Εάν τα βρούμε και εάν κάτι γίνει, θα δω. Βέβαια είναι δύσκολο να φύγω λόγω οικογένειας. Εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Όσον αφορά τον Ντάνο (Γιώργο Αγγελόπουλο) είπε: «Ο Ντάνος έχει γράψει ιστορία στο Survivor».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να έχει τον ρόλο του παρουσιαστή δήλωσε: «Δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του Γιωργάρα, γιατί τον αγαπώ πολύ και είναι πολύ καλός. Θα πήγαινα όπως ήταν τότε ο Γιώργος με τον Σάκη».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε πριν λίγο καιρό μέσω της εκπομπής «Open Weekend», οι πρώην παίκτες που ίσως επανέλθουν στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι: ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης και ο Αλέξης Παππάς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network