MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

#Paixnidia Exousias: Λύση του Κυπριακού στο… ποδάρι

Advertisement

Sponsored by exness

Καλή εβδομάδα να έχουμε, αν και δεν βλέπω αυτός ο χειμώνας να είναι καλός…

Advertisement

Όπως σας είχαμε γράψει Αναστασιάδης – Ακκιντζι υπό την υψηλή εποπτεία των Aγγλοαμερικανών και την έγκριση του ΑΚΕΛ, σαλαμοποιήσαν το σχέδιο Ανάν και μας το σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Συμφώνησαν για τις τρεις αστυνομίες, τρεις δημόσιες υπηρεσίες και τέσσερις βουλές. Δυο Πρωθυπουργούς, έναν πρόεδρο, τρία υπουργικά συμβούλια και όποιον πάρει ο χάρος.

Η μικρή Κύπρος που δεν παράγει σχεδόν τίποτε θα πρέπει να πληρώνει όλο αυτό τον συρφετό των δημοσίων υπαλλήλων, τα χρέη του ψευδοκράτους στην Τουρκία, τις αποζημιώσεις που προκάλεσε η εισβολή της Τουρκίας ενώ θα βρίσκει συνέχεια μπροστά της τον Ταγίπ Ερντογάν και την Άγκυρα που θα θέλει στο μέλλον να ελέγχει τα πάντα στην Κύπρο.

Αφήνω κατά μέρος τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – βλέπετε ο Κυπραίος συνήθισε φτάνει να είναι γεμάτη η τσέπη του – και σας χαρίζω τις τελευταίες δηλώσεις Ερντογάν. Τουρκία είναι και η Κύπρος και Θράκη, ελληνικά Νησιά και η Μοσούλη.

Ο Ακκιντζί πέτυχε τους στόχους του με εκείνο το εξαίρετο χαμόγελο και έμεινε ο Αναστασιάδης με δεμένο το φρύδι και θυμωμένος με όσους του ασκούν κριτική.

Η Κύπρος αν περάσει τέτοιο σχέδιο κινδυνεύει με τουρκοποιήση τα επόμενα χρόνια. Αν δεν περάσει θα έχει να αντιμετωπίσει επίσης σοβαρούς κινδύνους. Εδώ μας έφερε η πολιτική του ποδαριού και των εμμονών στην ΔΔΟ.

Είτε το ένα συμβεί είτε το άλλο οι ηγέτες μας έκατσαν στα σοβαρά να συζητήσουν εναλλακτικά σχέδια για την επιβίωση του ελληνισμού στην Κύπρο; Δυστυχώς όχι είναι η απάντηση γιατί όλοι έχουν άλλες δουλείες. Να κάνουν επιχειρήσεις να μεγαλώσουν τα κομματίδια τους, να διορίσουν τους δικούς τους και να βρουν δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για να τους χρησιμοποιήσουν μετά στην μεγάλη μάχη των προεδρικών.

Αυτοί είναι οι ηγέτες μας. Όχι όλοι αλλά η πλειοψηφία τους. Χρόνια τώρα. Κατώτεροι των περιστάσεων μεγάλοι κομματικοί ηγέτες μικροί χωρίς όραμα για την πατρίδα μας δυστυχώς.

Γλύτωσαν και οι υπουργοί με τις εξελίξεις στο Κυπριακό… Αναστέλλεται ο ανασχηματισμός αλλά οι υποψήφιοι, ο Καρογιάν και η παρέα του μπορούν να περιμένουν τον μεγάλο ευεργέτη μετά την λύση να τους διορίσει κάπου. Τόσες θέσεις θα ανοίξουν.

Ήδη ετοιμάζονται από τον Συναγερμό και το ΑΚΕΛ. Κάποιες θέσεις θα μείνουν και για το ΔΗΚΟ του Καρογιάν στον οφείλεται αυτή η μεγάλη νίκη.

Είδατε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της μαθήτριας. Τι ρωτάω; Σίγουρα το είδατε. Το απολαύσατε; Κάθε μέρα στα σχολεία αυτό ή ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν κάθε μέρα.

Ο Καδής έγινε υπουργός και κάνει την μεταρρύθμιση του, οι καθηγητές κάνουν μεταπτυχιακά πλουτίζοντας τα ιδιωτικά πανεπιστήμια για να πάρουν προαγωγή και οι γονείς αφού «παρκάρουν» τα παιδιά τους στα σχολεία τρέχουν για την καριέρα τους να πλουτίσουν και κουρασμένοι τα βράδια παρακολουθούν στην tv είτε την ομαδάρα τους είτε τα σίριαλ των καναλαρχών όπου η βία και το σεξ εκπαιδεύουν σωστά τα παιδιά μας.

Και στο quiz που μας προέκυψε για το πόσοι τελικά θα είναι οι έποικοι που θα παραμείνουν, 90 χιλιάδες ή 40 χιλιάδες, η απάντηση εξαρτάται από την ώρα και την μέρα που ερωτάται ο Πρόεδρος και την κούραση που έχει πάνω του…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network