MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δέσμευση Ομπάμα προς τον ΠτΔ για στήριξη στο Κυπριακό

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ – Δέσμευση για στήριξη στις προσπάθειες για λύση, «Ση οποία θεωρείται εφικτή»

Advertisement

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδης απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα με την ευκαιρία της 56ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εκφράζει εκ μέρους του λαού των ΗΠΑ τα εγκάρδια συγχαρητήριά του προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και στο λαό της Κυπριακής Δημοκρατίας για την 56η επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας σας.

Αναφερόμενος στο θέμα του Κυπριακού αναφέρει ότι επιδοκιμάζει τη σημαντική πρόοδο που γίνεται προς την επίτευξη μιας δίκαιης και διαρκούς λύσης για επανένωση της νήσου σε διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. «Μια λύση που θα δημιουργήσει μεγάλες προοπτικές για περιφερειακή συνεργασία και θα προσφέρει σε όλους τους Κύπριους ένα λαμπρότερο μέλλον. Παραμένουμε βαθιά δεσμευμένοι για τη στήριξη των προσπαθειών σας και πιστεύουμε ότι μια λύση είναι εφικτή».

Στην επιστολή αναφέρεται και στην εταιρική σχέση ΗΠΑ – Κύπρου για την ενίσχυση της οποίας εργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια. «Μαζί έχουμε διευρύνει τις προσπάθειες μας για να προωθήσουμε τη σταθερότητα και να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία στην περιοχή. Έχουμε δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες για την περιφερειακή οικονομική ολοκλήρωση και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί σας για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων στους τομείς της ασφάλειας, του εμπορίου και των επενδύσεων».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network