MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τυφλώθηκε 20χρονη από νοθευμένα ποτά στη Ζάκυνθο

Advertisement

Sponsored by exness

Το πάρτι που πήγε με τις φίλες της στιγμάτισε τη ζωή 20χρονης Αγγλίδας – Κατανάλωσε νοθευμένα ποτά και τυφλώθηκε και εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια – Τι αναφέρει καθηγητής Παθολογίας

Advertisement

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το πάρτι που πήγε στη Ζάκυνθο 20χρονη Αγγλίδα. Η νεαρή κατανάλωσε νοθευμένα ποτά με αποτέλεσμα να χάσει την όραση της και να εμφανίσει οξεία νεφρική ανεπάρκεια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patrastimes, η κοπέλα αισθανόταν καλά την επόμενη ημέρα αλλά αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, ξύπνησε χωρίς να βλέπει.

Ο λόγος της τύφλωσης, σύμφωνα με τον καθηγητή Παθολογίας Χαράλαμπο Γώγο, που επικαλείται το ρεπορτάζ, η  μεθυλική αλκοόλη – μεθανόλη είναι γνωστή ουσία που μπορεί να προκαλέσει τύφλωση.

Η άτυχη 20χρονη παρουσίασε και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στη Νεφρολογική Κλινική. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα ξεπεράσει το πρόβλημα της νεφρικής ανεπάρκειας, άγνωστο όμως είναι αν καταφέρει να ξαναδεί.

Στο πλευρό της νεαρής Αγγλίδας βρίσκονται οι γονείς της, που ήρθαν από το Λονδίνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στη χώρα μας, καθώς η μεθανόλη, την οποία χρησιμοποιούν επιτήδειοι για να νοθεύουν τα ποτά, έχει υψηλή τοξικότητα και επηρεάζει το οπτικό νεύρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network