MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αστυνομία: Σοβαρό πλήγμα στον παράνομο τζόγο ο εντοπισμός του κεντρικού server

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη ο εγκέφαλος στον παράνομο τζόγο – Σοβαρό πλήγμα στον παράνομο τζόγο ο εντοπισμός κεντρικού εξυπηρετητή-server – Για σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας στην προσπάθεια πάταξης του φαινομένου έκανε λόγο η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας  Νικολλέτα Τυρίμου

Advertisement

Σοβαρό πλήγμα στον παράνομο τζόγο, αλλά και σημαντική επιτυχία της Αστυνομίας, στην προσπάθεια της για πάταξη του φαινομένου αυτού, αποτελεί ο εντοπισμός κατά τη διάρκεια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση, κεντρικού εξυπηρετητή-server, ο οποίος συνδεόταν με πρακτορεία στοιχημάτων σε όλη την Κύπρο.

Οπως δήλωσε η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας  Νικολλέτα Τυρίμου μετά από έρευνα σε πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα, το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε ηλεκτρονική διεύθυνση ένα ΙΡ address, μέσω της οποίας γινόταν η αποδοχή ιπποδρομιακών στοιχημάτων και στοιχημάτων για κυνοδρομίες.

Αφού αξιολογήθηκε το μαρτυρικό υλικό, συνέχισε, εξασφαλίστηκε διάταγμα αποκάλυψης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, βάσει του οποίου διαπιστώθηκε ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση ήταν εγκατεστημένη σε διαμέρισμα στη Λάρνακα και εν συνεχεία εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας για το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Στο διαμέρισμα, το οποίο ανήκει σε 40χρονο από τη Λάρνακα, εντοπίστηκε ο κεντρικός server. Ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για 8 ημέρες.

Στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν επίσης τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές που ήταν συνδεδεμένοι εξ αποστάσεως με άλλους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με τον 40χρονο να είναι ο διαχειριστής τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network