MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συνελήφθη Τυνήσιος τζιχαντιστής που σχεδίαζε επίθεση στην Ιταλία

Advertisement

Sponsored by exness

«Θα είμαι με το Ισλαμικό Κράτος μέχρι θανάτου», έλεγε ο 41χρονος Τυνήσιος – Ετοίμαζε «χτύπημα» εμπνευσμένος από το μακελειό στο περιοδικό «Charlie Hebdo»

Advertisement

Στα χέρια των ιταλικών αρχών πέρασε ένας Τυνήσιος δουλέμπορος, ο οποίος διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα της αντιτρομοκρατικής ότι ήταν τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα ο 41χρονος Τυνήσιος Μοχάμεντ Καμέλ Εντίνε Κεμίρι ήταν επικεφαλής δικτύου διακινητών που μετέφερε παράνομα μετανάστες στην Ιταλία και σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες συνομιλίες του είχε ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος.

«Θα είμαι με το Ισλαμικό Κράτος μέχρι θανάτου. Αν πεθάνω σας καλώ να ακολουθήσετε», φέρεται να είπε σε ένα φιλικό του πρόσωπο τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι ιταλικές αρχές παρακολουθούσαν τους τελευταίους μήνες τον άνδρα, ο οποίος ζούσε στην Καζέρτα της Ιταλίας, καθώς είχε κινήσει υποψίες εξαιτίας των αναρτήσεών του υπέρ των τζιχαντιστών.

Όπως επισημαίνουν ιταλικά δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές της ιταλικής αστυνομίας, ο 41χρονος σχεδίαζε επίθεση στη χώρα, εμπνευσμένος από τη φονική εισβολή τζιχαντιστών στο γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal