MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα αποτελέσματα των συνομιλιών ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου

Advertisement

Sponsored by exness

Για τα αποτελέσματα της εντατικοποιημένης φάσης των συνομιλιών ενημερώνει σήμερα τους Αρχηγούς των Κομμάτων ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Advertisement

Η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί.

Πέρα από τα τεκταινόμενα γύρω από το Κυπριακό επί τάπητος θα τεθεί η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και οι εισηγήσεις-αντιπροτάσεις των πολιτικών δυνάμεων, για επανακαθορισμό του τρόπου λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Αντρος Κυπριανού, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάρκος Κυπριανού, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, ο Αντιπρόεδρος της Αλληλεγγύης, Πόλυς Παλήκαρος, ο Πρόεδρος του κινήματος Οικολόγοι – Συνεργασία πολιτών, Γιώργος Περδίκης και ο Πρόεδρος της ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου. Παρίστανται επίσης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο έχει γίνει, ήδη, αξιολόγηση της αντίδρασης των κομμάτων και των προτάσεων, που υπέβαλαν.

Η κυβέρνηση εκτιμά, δήλωσε ο εκπρόσωπός της, ότι κάποιες προτάσεις μπορούν να ικανοποιηθούν και μπορεί να βρεθεί η κοινή συνισταμένη, ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο Θεσμός.

Αναφορικά με το μείζον θέμα της εμπιστευτικότητας ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε ότι ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network