MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Η νέα Panamera στα χέρια του πιο γοητευτικού… γιατρού

Advertisement

Sponsored by exness

Οι 24 Ώρες του Μαν φαίνεται πως μεταφέρθηκαν στο Γκούντγουντ. Δεκάδες οδηγοί και celebrities που εμφανίστηκαν στον αγώνα αντοχής πήγαν και στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, νότια του Λονδίνου. Ο Patrick Dempsey συνδυάζει και τα δύο, αν και πλέον περιορίζεται στο ρόλο του ιδιοκτήτη ομάδας και όχι του οδηγού αγώνων.

Advertisement

Ο 50χρονος Αμερικανός ηθοποιός, αγαπημένος των γυναικών από το ρόλο του Derek Shepherd στην τηλεοπτική σειρά Grey’s Anatomy, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στην ανάβαση του Γκούντγουντ τη νέα Panamera, έστω και σε πρωτότυπη μορφή. Το τετράθυρο μοντέλο της Porsche έφερε καμουφλάζ σε αρκετά σημεία του αμαξώματος (π.χ. στα φωτιστικά σώματα) αλλά και στο εσωτερικό.

Η επίσημη πρεμιέρα της Panamera θα γίνει στις 28 Ιουνίου στο Βερολίνο. Το μεγάλο και πολυτελές GT θα είναι αρκετά ταχύτερο από τον προκάτοχό του, με τους ανθρώπους της Porsche να υπόσχονται καλύτερο χρόνο στο Νίρμπουργκρινγκ από αυτόν της Carrera GT! Ανάμεσα στους κινητήρες αναμένεται να είναι και ένας 4λιτρος V8 που θα αποδίδει κοντά στους 600 ίππους.

Πηγή: Newsauto

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network