MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ακιντζί: Λυπηρή η αναβολή της συνάντησης της Παρασκευής

Advertisement

Sponsored by exness

Την ευχή όπως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επαναξιολογήσει την απόφαση του για τα όσα έγιναν την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη εξέφρασε ο Μουσταφά Ακιντζί – Μιλώντας σε τ/κ ΜΜΕ χαρακτήρισε λυπηρή την αναβολή της συνάντησης.

Advertisement

Λυπηρή χαρακτήρισε την αναβολή της συνάντησης των δύο ηγετών που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή, ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ευχήθηκε όπως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επαναξιολογήσει την απόφαση του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της λεγόμενης προεδρίας του ψευδοκράτους, ο Τ/κ ηγέτης παρέθεσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο του δικτύου Αλ Τζαζίρα Αχμέντ Μανσούρ κατά την οποία δήλωσε ότι η αντίδραση στη συνάντηση του με τον ΓΓ του ΟΗΕ είναι υπερβολική, υπενθυμίζοντας ότι έχει ξανασυναντηθεί με τον ΓΓ στο Νταβός και στη Νέα Υόρκη.

Επανέλαβε ότι στη συνάντηση με τον κ. Μπαν συζήτησαν το πως μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό μέχρι το τέλος του 2016.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου κατά πόσο υπάρχει το ενδεχόμενο οι Ε/κ να εγκαταλείψουν τις διαπραγματεύσεις, ο κ. Ακιντζί είπε ότι δεν θέλει να πιστεύει ότι υπάρχει μαι τέτοια πιθανότητα και πρόσθεσε ότι η λύση του Κυπριακού είναι μια διαδικασία που χρειάζεται αλληλοκατανόηση, βούληση και πολιτική αποφασιστικότητα. Ανέφερε επίσης ότι τόσο οι δύο κοινότητες όσο και η ευρύτερη περιοχή θα επωφεληθούν από μια λύση του Κυπριακού και πρόσθεσε ότι μια λύση είναι πιθανή μόνο μέσω διαλόγου.

Ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε ακόμη ότι ο χρόνος περνά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για μια ομοσπονδιακή λύση, και πως η επίλυση του Κυπριακού καθίσταται πιο δύσκολη με την πάροδο του χρόνου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network