MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠτΔ: Απόλυτα σεβαστή η ετυμηγορία του Λαού

Advertisement

Sponsored by exness

Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για τις Βουλευτικές Εκλογές

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μέσω γραπτής του δήλωσης αναφέρει πως η η ετυμηγορία του Λαού είναι απόλυτα σεβαστή.  Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ευαρέσκεια του για τον άψογο τρόπο οργάνωσης και διεξαγωγής των εκλογών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

«Μέσα από τη σημερινή απόφαση του λαού ανεδείχθη το νέο Νομοθετικό Σώμα και θέλω θερμά να συγχαρώ όσους ο λαός τίμησε με την ψήφο του, η ετυμηγορία του οποίου είναι απόλυτα σεβαστή. Η νέα Βουλή των Αντιπροσώπων θα κληθεί να λάβει κρίσιμες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας μας. Σε αυτό το πλαίσιο, ως θεματοφύλακας του Συντάγματος, θα τιμήσω τον θεσμικό μου ρόλο στη δημιουργία κλίματος  ενότητας και συναίνεσης, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που έχουμε ενώπιον μας, είτε αυτές αφορούν το εθνικό μας θέμα είτε  τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και την αποφασιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ομάδες πολιτών εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν», αναφέρει ο Πρόεδρος.

«Θέλω να πιστεύω  πως η απόφαση μεγάλου μέρους του εκλογικού Σώματος που απείχε από τις εκλογές, θα προβληματίσει όλους» καταλήγει ο Πρόεδρος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network