MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Selfies με τους νέους έβγαλε ο Ακιντζί (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Να επωφεληθούν από τη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου και της πληροφόρησης κάλεσε τους νέους ο Μουσταφά Ακιντζί που βγήκε φωτογραφία μαζί τους χρησιμοποιώντας ο ίδιος τη σύγχρονη τεχνολογία.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης με την σύζυγό του Μεράλ δέχθηκαν χθες στο “προεδρικό” νέες και νέους και μίλησαν μαζί τους, με αφορμή την ημέρα μνήμης του Ατατούρκ και γιορτή νεολαίας και αθλητισμού. Κάλεσε τη νεολαία να αντιστέκεται, να ερευνά και να αμφισβητεί.

«Να εκπαιδευτείτε καλά, να γίνεται καλά άτομα αλλά όχι ατομικιστές. Μη φυλακιστείτε στα προσωπικά σας συμφέροντα, να έχει πάντα μπροστά τα οφέλη της κοινωνίας. Να ξέρετε ότι ενόσω η κοινωνία δεν προχωρά μπροστά δεν μπορούμε ατομικά να φτάσουμε πουθενά».

Η κοινωνική πρόοδος, σημείωσε, μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ειρηνικό περιβάλλον και πρόταξε τη ρήση του Ατατούρκ «ειρήνη στη χώρα, ειρήνη στον κόσμο».

Το Κυπριακό, είπε, είναι ένα πρόβλημα που κατά τη δική του άποψη πρέπει να γλυτώσουν από την αβεβαιότητα του μέλλοντος οι νέοι για να καταλήξει λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει μετρήσει πόσες σέλφι έχουν βγάλει οι νέοι μαζί του αλλά απόψε ήταν η σειρά του. Και έβγαλε φωτογραφίες σέλφι ο ίδιος τις οποίες ανέβασε μετά στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεν μπόρεσε

Protathlima