MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΠτΒ: Κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή

Advertisement

Sponsored by exness

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου κάλεσε σήμερα τους πολίτες να δώσουν τον παρών τους στις εκλογές της Κυριακής και με τη ψήφο τους να καθορίσουν τη δημοκρατική πορεία της χώρας

Advertisement

Στην τελευταία του δήλωση ως Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Ομήρου είπε πως με τη συμμετοχή τους οι πολίτες μπορούν να αποφασίσουν για τους εκπροσώπους τους στη νέα Βουλή και να διαμορφώσουν καθοριστικά τις πολιτικές που θα ακολουθηθούν.

Όπως τόνισε, η αποχή και η αποστασιοποίηση από τη συμμετοχική δημοκρατία δεν θεραπεύουν τα φαινόμενα παθογένειας της πολιτικής ζωής, αλλά αντίθετα τα επιτείνουν και τα διαιωνίζουν.

“Ως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κατά τα τελευταία 5 χρόνια, που αποτελεί το κατεξοχήν όργανο της λαϊκής κυριαρχίας, καλώ τους πολίτες να δώσουν το παρών τους στην εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής. Να καθορίσουν με τη ψήφο τους τη δημοκρατική πορεία της χώρας, να απορρίψουν τη διαπλοκή και τη διαφθορά στο δημόσιο βίο, να επιβάλουν τη διαφάνεια και την κοινωνική λογοδοσία και να δώσουν ισχυρό μήνυμα εμμονής σε λύση του μεγάλου εθνικού μας θέματος, που θα διασφαλίζει τη συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη φυσική και εθνική επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού”, είπε.

Ερωτηθείς πού θα τον βρει η επόμενη ημέρα των Βουλευτικών, ο κ. Ομήρου είπε πως θα παραμείνει παρών και μάχιμος στους αγώνες του λαού και της πατρίδας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network