MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρώτος γύρος πολιτικών διαβουλεύσεων Κύπρου – ΗΑΕ

Advertisement

Sponsored by exness

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Λευκωσία, ο πρώτος γύρος πολιτικών διαβουλεύσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος διεξάγεται εν συνεχεία της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον Απρίλιο του 2014.
 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης Αλέξανδρος Ζήνων συζήτησε με τον Εμιρατινό Βοηθό Υπουργό Εξωτερικών Πρέσβη Ahmad Abed Al Rahman Al Jarman τις διμερείς σχέσεις και τις προοπτικές ενδυνάμωσής τους, θέματα ενέργειας, τη συνεργασία των δύο χωρών σε επίπεδο διεθνών οργανισμών, περιλαμβανομένου του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης, την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, τις περιφερειακές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με ιδιαίτερη έμφαση στην Συρία, το Ιράκ και την Υεμένη.

Advertisement

Επιπρόσθετα, ο κ. Ζήνων ενημέρωσε τον ομόλογό του για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα προσέλκυσης επενδύσεων στην Κύπρο και εμπορικών/επιχειρηματικών δυνατοτήτων που παρέχονται στα ΗΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η Εμιρατινή εταιρεία DP World έχει αναλάβει δύο σημαντικούς τομείς διαχείρισης στο λιμάνι της Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network