MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φρίκη στη Θεσπρωτία! 25χρονος βρέθηκε αποκεφαλισμένος (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αντιμέτωποι με το φρικτό θέμα ακέφαλου πτώματος, κοντά στο μαντρί ενός κτηνοτρόφου, ήρθαν το πρωί κάτοικοι στη Ποταμιά της Γλυκής, χωριού της Παραμυθιάς

Advertisement

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής με το σοκαριστικό θέαμα που αντίκρισαν το πρωί. Άντρας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος σήμερα το πρωί, κοντά σε έναν στάβλο, και συγκεκριμένα αποκεφαλισμένος.

Αμέσως ενημερώθηκε ο κτηνοτρόφος και η αστυνομία, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το πτώμα ανήκει σε 25χρονο Αλβανό ο οποίος εργαζόταν ως τσοπάνος στο κοπάδι. Ο νεαρός, είχε έρθει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει.

Έως αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί και οι άνδρες του εγκληματολογικού πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή και αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα το κεφάλι του άτυχου νεαρού. Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλούνται τα ελλαδικά μέσα, «βλέπει» επαγγελματικό χτύπημα πίσω από την άγρια δολοφονία και μιλά ακόμη και για συμβόλαιο θανάτου, ενώ η έρευνα προσανατολίζεται σε συμπατριώτες του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., εκτιμούν πως ενδεχομένως ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του, χτυπώντας το με κάποιο αντικείμενο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς δεν έχει εντοπιστεί το ανθρώπινο μέλος.

Στη συνέχεια προέβη στον αποτρόπαιο αποκεφαλισμό και την εξαφάνιση του κεφαλιού, ίσως ως «λάφυρο» ή ως… απόδειξη της πράξης του προς τους εντολείς της άγριας δολοφονίας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο, το θύμα να είχε ρίξει ή αποκαλύψει τους «αρχηγούς» αλβανικής μαφίας, οι οποίοι σε μία εκδήλωση πυγμής και παραδειγματισμού των υπόλοιπων συνεργατών τους, έδωσαν την εντολή της άγριας δολοφονίας του, ενώ δεν αποκλείουν την περίπτωση της σκληρής εκδήλωσης αλβανικής βεντέτας.    

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network