MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεθυσμένος ο οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο της Πάφου (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 35χρονο τουρίστα που ενεπλάκη στο νέο θανατηφόρο που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Πάφο – Το όχημα του συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 60χρονος Βάσος Ηροδότου – Με 139 αντί 22μg έδειξε το άλκοτεστ

Advertisement

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον οδηγό του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη χθες βράδυ στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης.

Νεκρός στο νέο θανατηφόρο δυστύχημα ο Βάσος Ηροδότου 60 ετών από το Λατσί. Σύμφωνα με την Αστυνομία αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος τουρίστας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 60χρονος.

Από τη σύγκρουση, ο Ηροδότου εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον 35χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 139 μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και αφού συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, τέθηκε υπό κράτηση. Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη η θανατηφόρα σύγκρουση οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα ενώ εκτίμησε πως οι αιτίες για την πρόκληση του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος μπορεί να είναι και περισσότερες από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network