MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Άγριο» ξύλο σε επιτροπή της Τουρκικής Βουλής

Advertisement

Sponsored by exness

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Τουρκική βουλή μεταξύ Τούρκων και Κούρδων βουλευτών σε συνεδρίαση επιτροπής με αντικείμενο την άρση της βουλευτικής ασυλίας

Advertisement

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Τουρκική βουλή μεταξύ Τούρκων και Κούρδων βουλευτών σε συνεδρίαση επιτροπής με αντικείμενο την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ενδεικτική του τεταμένου κλίματος είναι ότι στην εν λόγω συνεδρίαση όπου η επιτροπή αποτελείται από 26 βουλευτές, παρέστησαν περισσότεροι από 100 βουλευτές. Περίπου 60 βουλευτές του AKP και 30 του ΗDP ήταν παρόντες την ώρα της συνεδρίασης.

Η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου μετά την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Μπεκίρ Μποζντάγ, που κατηγόρησε τους Κούρδους βουλευτές ότι προκάλεσαν τα προηγούμενα επεισόδια, την Πέμπτη, σύμφωνα με το NTV.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν σήμερα ορισμένοι βουλευτές στο Twitter απεικονίζονται συνάδελφοί τους να έχουν ανέβει πάνω στα έδρανα για να μπορούν να επιτεθούν εναντίον των αντιπάλων τους, ενώ άλλοι, που έχουν απομακρυνθεί από το πλήθος που ανταλλάσσει γροθιές, μαγνητοσκοπούν το σκηνικό ή πετάνε αντικείμενα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal